Back to All Events

WIFT FINLAND JÄRJESTÄÄ LOGOKILPAILUN

 

Oletko graafisen alan suunnittelija, alan opiskelija tai muuten vain hurmaavia ideoita piirtävä visionääri? Tässä on tilaisuutesi! Women in Film & Television Finland ry eli tuttavallisemmin WIFT Finland julistaa avoimen kilpailun logonsa ja liikemerkkinsä suunnittelusta alkaneeksi!

Women in Film & Television Finland ry (WIFT Finland ry) on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon kulttuurillinen ja ammatillinen yhdistys. WIFT Finlandin tarkoituksena on edistää jäsentensä ammatillista osaamista ja tuoda esiin heidän saavutuksiaan. Lisäksi WIFT tarjoaa jäsenilleen koulutusta ja verkostoitumismahdollisuuksia. Yhdistys toimii kansallisen elokuva-, televisio- ja muun liikkuvan kuvan kulttuurin kehittämiseksi tasa-arvon näkökulmasta. WIFT tekee yhteistyötä suomalaisten ja ulkomaisten kulttuuri- ja elokuvajärjestöjen kanssa.

Logosta ja liikemerkistä toivotaan skandinaavisen raikasta, mutta olemme avoimia muillekin uusille ideoille. Logossa on esiinnyttävä yksi näistä yhdistyksen nimivaihtoehdoista: Women in Film & Television Finland ry / WIFT Finland ry / WIFT Finland / WIFT

Logo ja liikemerkki tulevat olemaan WIFT Finland ry:n visuaalinen tunniste ja iso osa yhdistyksen imagoa. Tämä tarkoittaa sitä, että logo tulee näkymään kaikkialla, ja näkyvyyden vuoksi tarjoaa suunnittelijalleen oivan lisän CV:hen.

Kilpailu on avoin kaikille yksityisille henkilöille, yhteisöille ja rekisteröidyille yrityksille Suomessa ja ulkomailla. Valinnan kilpailun voittajasta tekee WIFT Finland ry:n hallitus elokuussa 2014. Yhdistyksen hallitus pidättää itsellään oikeuden olla valitsematta voittajaa kilpailun päätyttyä. WIFT Finland ry saa yksinoikeuden käyttää ja hyödyntää voittajalogoa ja -liikemerkkiä parhaaksi katsomallaan tavalla. Yhdistyksellä on oikeus kehittää logoa ja liikemerkkiä eteenpäin ja muokata sitä eri tarkoituksia varten. Yhdistyksellä on myös oikeus olla käyttämättä logoa tai liikemerkkiä.

Kunnian ja glorian lisäksi voittava ehdotus palkitaan 250 eurolla. Palkinto on saajalleen veronalaista tuloa Suomen verolainsäädännön mukaisesti. Kaikkien lähetettyjen ehdotusten tulee olla alkuperäisiä ja lähettäjällä tulee olla kaikki oikeudet suunnitelmaan.

Palauta sähköpostitse osoitteeseen wiftkilpailu@gmail.com:

  • Logo ja liikemerkki -ehdotuksesi pdf-muodossa
  • yhteystietosi

Kilpailuehdotusten tulee olla perillä 31.7.2014 mennessä. Kilpailutöitä ei palauteta eikä niistä anneta palautetta. Voittajalogosta pyydetään erikseen tarvittavat muokattavat versiot. Lisätietoja saat kirjoittamalla osoitteeseen: wift@wift.fi

Kilpailua tukee DiPrint

 
DiPrint.jpg