Back to All Events

WIFT Finland Cine Aasiassa: Kamila Andini & Ulla Heikkilä

  • Parvi, Korjaamo 51 Töölönkatu Helsinki, 00250 Finland (map)
 
TheSeenAndUnseen01.jpg
 

WIFT Finland Cine Aasiassa: Kamila Andini & Ulla Heikkilä

Women in Film and Television Finland tekee yhteistyötä Cine Aasia -festivaalin kanssa. Ohjaaja, WIFT Finlandin hallituksen jäsen Ulla Heikkilä keskustelee lauantaina 17.3. klo 15.00 The Seen and Unseen -elokuvan ohjaajan Kamila Andinin kanssa elokuvista ja elokuvien tekemisestä. Tilaisuus järjestetään Korjaamon Parvella ja siihen on vapaa pääsy. 

Ennen keskustelua nähdään Andinin elokuva The Seen and Unseen (2017) Korjaamon elokuvasalissa kello 13.30 alkaen. Andinin toinen pitkä ohjaus kertoo kaksoissisaruksista Tantrista ja Tantrasta, jotka muodostavat yhdessä harmonisen kokonaisuuden – tyttö ja poika, kananmunan valkuainen ja keltuainen. Tantrin maailman tasapaino on järkkynyt kun veli Tantra makaa sairaalassa suurenevan kasvaimen puristaessa hänen hermojaan. Taistelu luopumista vastaan ja veljen palauttamiseksi elävien joukkoon saa muotonsa balilaisista luontouskomuksista. Tantrin puolitodelliset kokemukset täyttyvät symbolisista eläinhahmoista ja tanssimuotoisista rituaaleista. Taianomaiset maisemat yhdistettynä luonnon ääniin luovat oman tenhoavan estetiikkansa ja ajelehtiva rytmi antaa tilaa lapsen henkiselle matkalle.

Elokuva palkittiin mm. TOKYO FILMeXin pääpalkinnolla 2017 ja Generation Kplus Grand Prix’llä Berlinalessa 2018. Lue lisää ja osta liput näytökseen Cine Aasian verkkosivuilta

Cine Aasia järjestetään 15.-18.3. Orionissa ja Korjaamolla. Kuudetta kertaa järjestettävän nelipäiväisen festivaalin aikana tullaan näkemään yli 20 laadukasta aasialaista draamaa. Lisätietoja festivaalin ohjemistosta löydät täältä: http://helsinkicineaasia.fi/.

Tervetuloa!

 
hca_logo.png