Back to All Events

WIFT Nordic esittää: Miten onnistua kansainvälisessä yhteistuotannossa - Hobbyhorse Revolution - Girl Talk

 

WIFT Nordic esittää: Miten onnistua kansainvälisessä yhteistuotannossa - Hobbyhorse Revolution - Girl Talk

Hobbyhorse Revolutionin tuottajat ja ohjaaja keskustelevat menestyneen dokumenttituotannon luovasta ja liiketoiminnallisesta yhteistyöstä. Miten tyttöjen suosimasta harrastuksesta tuli yhtäkkiä ilmiö ympäri maailman? Miten dokumentti voi ylittää rajoja ja houkuttaa myös kansainvälisiä rahoittajia?

Keskustelutilaisuus järjestetään Nordisk Panoraman yhteydessä ravintola Grandissa Malmössa lauantaina 23.9. klo 10.30-11.30. Tilaisuuteen on paikkansa varanneille WIFTin jäsenille varattu ilmainen lounas keskustelutilaisuuden jälkeen.

Toimi nopeasti, sillä paikkoja lounaalle on vain rajallisesti. Ilmoittautumiset lounaalle tulee tehdä tämän tapahtuman kautta. Varsinainen keskustelutilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtuman järjestävät WIFT Nordic ja WIFT Södra Sverige.

Lisätietoja: http://nordiskpanorama.com/en/activity/wift-nordic-presents-hobbyhorse-revolution-girl-talk/

---

WIFT Nordic presents: How to make international co-production a success - Hobbyhorse Revolution - Girl Talk

The producers and director of Hobbyhorse Revolution talk about the creative and business collaboration behind the documentary's international success. How did a girly horse subject become a hot topic overnight all over the world? What are the keys to make a creative documentary cross borders and attract international funding?

The discussion will be held during Nordisk Panorama Film Festival in restaurant Grand in Malmö on Saturday 23 September from 10:30 to 11:30. After discussion there will be free lunch available for registered WIFT members. Only imited number of seats available so registration is compulsory. The discussion is free and open for all.

Event organised by WIFT Nordic in collaboration with WIFT Södra Sverige.

More information: http://nordiskpanorama.com/en/activity/wift-nordic-presents-hobbyhorse-revolution-girl-talk/

3.1.2.7-WIFT-Nordic-presents-Hobbyhorse-Revolution-Girl-talk-cShawket-Alzare.jpg.300dpi.jpg (1).jpg
 
Later Event: October 4
Uraseminaari