Back to All Events

En Autobiografi -näytös 29.5.

 

Toukokuun lopussa WIFT Finland tarjosi jäsenilleen lyhytelokuvaillan Hakaniemen WHS-teatterissa.

Mari Mantelan ohjaaman, kansainvälistä festivaalimainetta niittäneen ja palkitun En Autobiografi -elokuvan näytöstä seurasi ohjaaja-tuottaja Taru Mäkelän moderoima keskustelu, jossa lyhytelokuvien rahoitusta, naispäähenkilön rakentamista sekä elokuvan kuvakieltä avaamassa olivat elokuvan ohjaaja Mari Mantela sekä co-käsikirjoittaja Hanna Schaafsma yhdessä päähenkilö Cris Af Enehielmin kanssa. Tapahtuman tunnelma oli hieno ja keskustelu kiinnostavaa!

Draamakomedia En Autobiografi kuvaa 63-vuotiaan Anjan työidentiteetin kriisiä maanalaisessa autovuokraamossa.

Kuva Mervi Junkkonen

Kuva Mervi Junkkonen

 
Earlier Event: April 6
Väkivallan kuvat