Back to All Events

NÄKYVÄKSI-hankehautomon lanseeraustilaisuus Tampereella 9.3.

 

Tervetuloa NÄKYVÄKSI-hankehautomon lanseeraustilaisuuteen Tampereelle! Infoa ja maljoja tarjolla elokuvajuhlien festivaalikeskuksella perjantaina 9.3.2018 klo 19. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

NÄKYVÄKSI on WIFT Finland ry:n hallinnoima käsikirjoitushankehautomo. Se on suunnattu ensimmäistä pitkää näytelmäelokuvaa, pitkää dokumenttielokuvaa tai televisiosarjaa valmisteleville naispuolisille elokuva-alan ammattilaisille. Hankehautomoon valitaan neljä osanottajaa. He työstävät omia elokuvahankkeitaan kuuden kuukauden ajan hankehautomon palkattuina työntekijöinä. Työskentelyjakso sisältää työpajoja, henkilökohtaista konsultaatiota ja mentorointia. NÄKYVÄKSI on saanut Suomen Kulttuurirahaston Taide toiseen -rahoituksen.

Hankehautomon hakuilmoitus löytyy hankkeen omilta nettisivuilta www.wift.fi/nakyvaksi, jotka avataan 9.3.2018 kello 19. Hakeminen tapahtuu sähköisesti sivuilla olevan lomakkeen kautta. Hakuaika päättyy 3.4.2018.

NÄKYVÄKSI-hankehautomon yhteistyökumppaneita ovat mm. Aalto-yliopisto, POWR at Baltic Event -pitchaustyöpaja, Käsikirjoittajien kilta, Ilmaisuverstas, Angel Films ja WIFT Nordic. Hankehautomon vetäjinä toimivat Raija Talvio ja Jenni Koski.