MIKÄ ON WIFT FINLAND?

Women in Film & Television Finland on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon kulttuurinen ja ammatillinen yhdistys elokuva-, televisio- ja media-aloilla työskenteleville ammattilaisille. Yhdistys edistää audiovisuaalisen alan tasa-arvoa, toimii yhteistyössä kansainvälisten sisarverkostojen kanssa, luo verkostoitumismahdollisuuksia ja tilaisuuksia ideoiden vaihtamiselle sekä edistää jäsenten ammatillista osaamista ja ammatillisia saavutuksia.

WIFT Finlandin jäsenyyttä voivat hakea kaikki audiovisuaalisen alan tasa-arvon edistämisestä kiinnostuneet henkilöt sukupuoleen katsomatta. Yhdistyksen jäsenenä pääset mukaan vain jäsenille suunnattuihin tapahtumiin ja hankkeisiin sekä tuet työtä tasa-arvoisen audiovisuaalisen alan puolesta.

WIFT Finland kuuluu kansainväliseen kattojärjestöön Women in Film & Television Internationaliin (WIFTI). Kyseessä on globaali verkosto, johon kuuluu yli 40 jaostoa ja noin 14 000 jäsentä. WIFTIn ja siihen kuuluvien yhdistysten tavoitteena on edistää naisten ammatillista kehitystä ja saavutuksia kaikilla liikkuvan kuvan eri aloilla.

 

 
 
 

Tulevia tapahtumia


Uutisia