SHORTFILMS by Finnish Female Filmmakers 20.10.2018

 

SHORTFILMS by Finnish Female Filmmakers

Lauantaina 20. lokakuuta esitetään 14 suomalaista lyhytelokuvaa Bio Zitassa Tukholmassa kahdessa näytöksessä klo 13-16. Tilaisuuteen on kutsuttu elokuvantekijät Anna-Maria Jóakimsdóttir-Hutri, Anna-Karin Grönroos, Catarina Diehl, Camilla Roos, Eva-Maria Koskinen, Hanna Maylett, Helena Öst, Iisa-Noora Leppänen, Maarit Suomi-Väänänen, Marjo Viitala, Pia Andell ja Salla Sorri.

Elokuvanäytösten jälkeen klo 16:15-18 järjestetään Finlandsinstitutetin tiloissa paneelikeskustelu, jonka vieraina on suomalaisia ja ruotsalaisia elokuvantekijöitä. Paneelissa keskustellaan naistekijöiden elokuvien teemoista ja työtilanteesta. Keskustelun moderaattorina toimii Anna Velander-Gisslén, ja panelisteina toimivat Lisa Olin, Kirsi Viklund, Anna-Maria Jóakimsdóttis-Hutri ja Eva-Maria Koskinen. Vapaa pääsy ja kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.fi/reg/Lyhytelokuvaseminaari_9441/se.

Lyhytelokuvapäiväprojektin koordinaattoreina toimivat Camilla Roos sekä Heli Tamminen Women in Film & Television Finlandissa.

Lisätietoja ja kysymykset: shortfilmsfem@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Bio Zita, Birger Jarlsgatan 37 sekä Finlandsinstitutet, Snickarbacken 2-4, Tukholma.

Järjestäjät: WIFT Finland, WIFT Sverige & Finlandsinstitutet. Tapahtumaa ovat tukeneet AVEK, Suomen elokuvasäätiö, Svenska kulturfonden, Kulturfonden för Sverige och Finland, WIFT Finland ja WIFT Nordic.

SHORTFILMS by Finnish Female Filmmakers

Lördagen den 20 oktober visas 14 kortfilmer från Finland på Bio Zita i Stockholm i två filmblock kl. 13-16. Filmskapare på plats är Anna-Maria Jóakimsdóttir-Hutri, Anna-Karin Grönroos, Catarina Diehl, Camilla Roos, Eva-Maria Koskinen, Hanna Maylett, Helena Öst, Iisa-Noora Leppänen, Maarit Suomi-Väänänen, Marjo Viitala, Pia Andell och Salla Sorri.

Efteråt kl. 16:15-18 hålls ett seminarium hos Finlandsinstitutet med en inbjuden panel av filmskapare från Finland och Sverige för att diskutera kvinnliga filmskapares teman och arbetssituation. Seminariet modereras av Anna Velander-Gisslén och i panelen sitter Lisa Olin, Åsa Karlén, Kirsi Vikman, Anna-Maria Jóakimsdóttis-Hutri och Eva-Maria Koskinen. Gratis inträde och fikaservering. Anmäl deltagande: https://www.lyyti.fi/reg/Lyhytelokuvaseminaari_9441/se

Projektledare för kortfilmsdagen är Camilla Roos och Heli Tamminen från Women in Film & Television Finland. E-mail: shortfilmsfem@gmail.com

Varmt välkomna!

Plats: Bio Zita, Birger Jarlsgatan 37 & Finlandsinstitutet, Snickarbacken 2-4, Stockholm.

Arrangörer: WIFT Finland, WIFT Sverige & Finlandsinstitutet.

Evenemanget är arrangerat med stöd av AVEK, Finlands filmstiftelse, Svenska kulturfonden, Kulturfonden för Sverige och Finland, WIFT Finland & WIFT Nordic.