Yhdistys allekirjoittanut ohjeistuksen seksuaalisen häirinnän ehkäisemiseksi

 

8.2.2018
Yhdistys allekirjoittanut ohjeistuksen seksuaalisen häirinnän ehkäisemiseksi
 

WIFT Finland ry on allekirjoittanut ohjeistuksen seksuaalisen häirinnän ehkäisemiseksi elokuva- ja tv-alalla. Ohjeistusta valmistelemaan kutsutussa työryhmässä olivat edustettuina Elokuvatuottajat ry, Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO, Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat / Käsikirjoittajien kilta, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto, Suomen Näyttelijäliitto, Aalto-yliopiston Elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitos, Arcada, Metropolia ja Suomen elokuvasäätiö.

Ohjeistus kattaa seuraavat osa-alueet:

  • Mikä on seksuaalista häirintää?
  • Seksuaalisen häirinnän ehkäisy
  • Toimintaohje seksuaalista häirintää kohtaavalle
  • Toimintaohje esimiehelle
  • Seksuaalisesta häirinnästä epäillylle tai syytetylle


Ohjeistus on luettavissa tästä: