WIFT @ Angel Films - kollegiaalisen tekijäillan tunnelmia

 

WIFT @ Angel Films - kollegiaalisen tekijäillan tunnelmia

WIFT Finland järjesti yhteistyössä yhteisöjäsenensä Angel Filmsin kanssa WIFT @ Angel Films -illan 23.11.2018. Vieraiksi oli kutsuttu Miami-elokuvan ohjaaja Zaida Bergroth, valaisija Aki Karppinen ja kuvaaja Hena Blomberg. Illan moderoi ohjaaja Mari Mantela.

Vieraat kuulivat illan aikana Miami-elokuvan omaperäisen visuaalisen ilmeen suunnittelusta kolmen ammattilaisen näkökulmasta klipeillä höystettynä. Samalla WIFT Finlandin jäsenillä ja Angel Filmsin asiakkailla oli mahdollisuus verkostoitua keskenään vapaamuotoisen yhdessäolon merkeissä. 

Mari Mantela moderoi keskustelun. Kuva: Johanna Holvikallio.

Mari Mantela moderoi keskustelun. Kuva: Johanna Holvikallio.

 
Oona Simolin