WIFT Finland aloittaa uuden NÄKYVÄKSI-käsikirjoitushankehautomon Suomen Kulttuurirahaston tuella

 

WIFT Finland aloittaa uuden NÄKYVÄKSI-käsikirjoitushankehautomon Suomen Kulttuurirahaston tuella

WIFT Finland ry aloittaa uuden NÄKYVÄKSI-käsikirjoitushankehautomon, joka on pitkäjänteisen työn tuloksena saanut rahoituksen vuosille 2018-2019. Suomen Kulttuurirahaston Taide toiseen -rahoitus mahdollistaa laaja-alaisen, tasa-arvon lähtökohdista tapahtuvan ammattimaisen käsikirjoitusten kehittämistyön naiselokuvakäsikirjoittajille.

NÄKYVÄKSI-hankehautomo on konkreettinen askel puheista tekoihin tilanteessa, jossa elokuvan perinteiset rahoittajatahot ovat olleet hitaita reagoimaan tasa-arvoisemman tuotantokulttuurin luomiseksi Suomessa.

Hankehautomosta ja siihen hakemisesta tiedotetaan loppuvuodesta julkisesti.

NÄKYVÄKSI-työryhmä ja WIFT Finland ovat kiitollisia Suomen Kulttuurirahastolle tuesta ja ennakkoluulottomasta näkemyksellisyydestä tarttua ajankohtaiseen ongelmaan.

Lue myös Suomen Kulttuurirahaston verkkouutinen aiheesta.

 
Oona Simolin