WIFT Finland rekrytoi toimihenkilöä!

 

WIFT Finland ry yhdistyksen toimihenkilö / koordinaattori

Women in Film and TV Finland etsii osa-aikaista toimihenkilöä yhdistykselle. Oletko kykenevä moninaiseen ja joustavaan yhteistyöhön? Oletko viestinnän monitaituri? Onko yhdistyshallinto hyvin hallussasi? Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää taitosi, ja päästä kehittämään itseäsi energisen yhdistyksemme toimihenkilönä.

Toimenkuvaan kuuluu yhdistyksen
- ja hallituksen kokousten valmistelu, esittely ja sihteerinä toimiminen
- jäsenviestintä ja jäsenrekisterin ylläpitäminen
- sisäinen ja ulkoinen viestintä, mm. uutis- ja jäsenkirjeet ja markkinointiviestintä
- yhdistys- ja taloushallinnon tehtävissä avustaminen
- tapahtumien ja koulutusten koordinointi
- toimiston pyörittäminen ja juoksevien asioiden hoitaminen
- nettisivujen päivittämistä ja pienimuotoista graafista suunnittelua

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta median, kulttuurituotannon, hallinnon tai viestinnän alalta. Työkokemus erityisesti yhdistyshallinnosta on edellytys. Hakijan eduksi on hyvä kokemus MailChimp-uutiskirjeen ylläpidosta, Squarespace-nettisivualustasta ja/tai Flowmembers-jäsenrekisteristä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa; ruotsin ja muiden pohjoismaisten kielten taito on eduksi. 

Hakemamme henkilö pystyy hoitamaan niin yksityiskohtaisia kuin laajojakin tehtäväkokonaisuuksia. Hakijalla täytyy olla hyvä suullinen ja kirjallinen viestintätaito. Hän on järjestelmällinen ja huolellinen. Hän tulee hyvin erilaisten ihmisten ja ryhmien kanssa toimeen. Tehtävässä tarvitaan myös paljon paineensietokykyä ja joustavuutta.

Työ alkaa 27.8.2018 tai sopimuksen mukaan, ja on määräaikainen 31.12.2018 asti. On mahdollista, että työ jatkuu määräajan päätyttyä. Tehtävässä on 2 kk koeaika. Palkkaus on tuntiperusteinen, peruspalkka 15 e / h. Työajat on soviteltavissa, ja työtä on keskimäärin 10 h/vko, maksimissaan 40 h/kk. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja/tai viikonlopputyötä. Pääasiallinen työpaikka tulee sijaitsemaan yhdistyksen uusissa toimitiloissa Lapinlahden alueella.

Hakemukset liitteineen yhtenä pdf-tiedostona tulee toimittaa viimeistään 3.8.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen wift.hakemukset@gmail.com. Hakemusten perusteella järjestetään haastattelut ajalla 13.-17.8.2018. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdistyksen varapuheenjohtaja Jenni Koski, kassa@wift.fi.
Women in Film & Television Finland on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon kulttuurillinen ja ammatillinen järjestö, jonka tarkoituksena on edistää jäsentensä ammatillista toimintaa ja koulutusta, ammatillisia saavutuksia, verkostoitumista sekä toimia kansallisen elokuva-, televisio- ja liikkuvan kuvan kulttuurin kehittämiseksi tasa-arvon näkökulmasta.