WIFT Finland on valittu eurooppalaiseen asiantuntijafoorumiin

 

Women in Film & Television Finland ry on valittu edustamaan suomalaista audiovisuaalista alaa eurooppalaiseen kulttuurista moninaisuutta ja sukupuolten välistä tasa-arvoa käsittelevään Voices of Culture -foorumiin. Voices of Culture on Euroopan komission ja kulttuuri- ja luovan alan toimijoiden välinen keskustelufoorumi, joka pureutuu sukupuolten väliseen tasa-arvoon kulttuurialoilla. Mukana foorumissa ovat alan suuria ja keskeisiä toimijoita, kuten British Council, European Women’s Audiovisual Network sekä European Music Council. WIFT Finlandia foorumissa edustaa yhdistyksen varapuheenjohtaja ja tuottaja Jenni Koski.

WIFT Finlandin monivuotinen kokemus niin kotimaisista kuin kansainvälisistä hankkeista sukupuolten välisessä tasa-arvotyössä audiovisuaalisella alalla, kuten pan-eurooppalainen Wom@rts-yhteistyöhanke ja kotimainen NÄKYVÄKSI-hankehautomo, on huomattu, ja työ on saanut arvostusta kansainvälisesti.

Lisätietoja Voices of Culture -foorumista: https://voicesofculture.eu/2019/07/05/participants-gender-balance-in-the-cultural-and-creative-sectors/