NÄKYVÄKSI-hankehautomon tulokset ovat julki!

 

WIFT Finlandin hallinnoima NÄKYVÄKSI-hankehautomo on päättynyt ja tulokset tulokset ovat nyt julki hankkeen sivustolla.

Hankehautomon virallisessa loppuraportissa käsitellään koko hankehautomon kehittely- ja tuotantoprosessi, anonyymi vertaisarviointi, hankehautomon toimintamalli sekä kaikki hankehautomon tulokset. Hankehautomon tuloksia esitellään laajasti kotimaassa ja ulkomailla myöhemmin tänä vuonna sekä niiden pohjalta työstetään väitöskirjaa Lapin yliopistossa.

NÄKYVÄKSI-hankehautomo oli WIFT Finland ry:n hallinnoima tuotannollinen käsikirjoitushankehautomo vuosina 2018-2019. Sille myönnettiin Suomen Kulttuurirahaston Taide toiseen -rahoitus. Hankehautomon vetäjinä toimivat professori, TaT Raija Talvio ja luova tuottaja, MCM, FM Jenni Koski.